Spring til indhold

Legemiljøer

Vores børnehus er indrettet, så der er masser af muligheder for aktiviteter i rare omgivelser både indendørs og udendørs.

Vores indretning er inspireret af forskning (KIDS) om indendørs og udendørs læringsrum. Her er mulighed for at skabe små rum i rummet, hvor børnene har mulighed for leg, læring og fordybelse. Læringsrummene byder blandt andet på en læsekrog, et Pippi-rum, dinokrog, kolonihave og køkkenleg.

legekrog indrettet som en kolonihave

Vores legeplads er med spændende legemuligheder, hvor børnene kan klatre, gynge, kælke, gå på opdagelse i buske og lede efter insekter og meget mere.

Skofrit område

I perioden fra efterårsferien frem til påske har vi skofrit område i hele huset undtagen i garderoben. Hen over vinteren, hvor vores tid på legepladsen er begrænset, har børn og voksne brug for hver en kvadratmeter indendørs. Dette gælder ikke mindst gulvet, som ofte fungerer som små lege & lærings rum.

For at begrænse transporten af sand, jord og anden forurening mest muligt, er sko kun tilladt i børnehavens garderobe. Dette gælder også vuggestuens forældre, som er velkomne til at bære deres sko med ned i vuggestuens garderobe.

I ovenstående periode er det kun dørene fra husets to garderober, der benyttes, når man skal ud og ind fra legepladsen. 
For at holde gulvene fri for mest mulig snavs og skidt samt skabe et indbydende lege- og læringsmiljø for jeres barn, beder vi jer om at bakke op om ovenstående.Feedback

Sidst opdateret

21.03.2024

Ansvarlig redaktør

Hanne Birgitte Hellisen