Spring til indhold

Velkommen til Villa Kulla

Børn er født nysgerrige og udvikler sig ved stimulering af denne medfødte nysgerrighed.

Om Villa Kulla

Midt i Holbæk by ligger Børnehuset Villa Kulla. Med sø og skov i baghaven og en park tæt på har vi adgang til alsidige naturområder, som vi ofte benytter. Vi tror på, at børn trives, når de får lov til at udforske og få stimuleret deres nysgerrighed i naturrige omgivelser. Derfor prioriterer vi, at børnene får frisk luft hver dag, enten i lokalområdet eller på vores skønne legeplads.

Profil

Børn er unikke væsener med hver deres personligheder, potentialer og behov. Vi tror på, at børn i vid udstrækning skal behandles individuelt. Derfor arbejder vi med de mange intelligenser i en temainddelt hverdag.

Medarbejderne

Børn er sociale væsner, der udvikler sig i samspil med omverdenen. En omverden hvor daginstitutionen indtager en stor del af børnenes liv. Derfor er det afgørende, at personalet er deres sociale ansvar bevidst.

Forældresamarbejdet

I et højkvalitetsdagtilbud er der fokus på forældresamarbejdet. Det er derfor vigtigt for personalet, at forældre føler sig inddraget i børnenes trivsel, udvikling og læring i institutionen.

Skolesamarbejdet

For at gøre skolestart så nem som muligt for børnene har skolen og børnehaverne i distriktet et samarbejde med udgangspunkt i læreplanen.

Studerende

Vi er glade for at få studerende i huset, der kan indgå i vores kultur og samtidig være undrende overfor vores pædagogiske praksis.

Åbningstider

Få overblik over åbningstider i Villa Kulla samt oplysninger om lukkedage og fællespasning.

Årets gang

I Villa Kulla arbejder vi med forskellige temaer året rundt afhængig af høj- og årstider. Her kan du se, hvordan et år i Villa Kulla ser ud i temaer, traditioner og højtider.


Feedback

Sidst opdateret

22.08.2023

Ansvarlig redaktør

Hanne Birgitte Hellisen