Spring til indhold

Fysiske rammer

Vores børnehus er indrettet, så der er masser af muligheder for aktiviteter i rare omgivelser både indendørs og udendørs.

Indretning indendørs og udendørs

Vores indretning er inspireret af Charlotte og Susanne Ringsmoses forskning og ideer om indendørs og udendørs læringsrum. Her er mulighed for at skabe små rum i rummet, hvor børnene har mulighed for leg, læring og fordybelse.

Vores legeplads er opført i 2009 og lever op til gældende regler om legepladssikkerhed. Den efterses af kommunens legepladsinspektør. Vi gennemgår legepladsen dagligt for farlige og løse genstande.

Legepladsrapport for Villa Kulla

Skofrit område

I perioden fra efterårsferien frem til påske har vi skofrit område i hele huset undtagen i garderoben. Hen over vinteren, hvor vores tid på legepladsen begrænses, har børn og voksne brug for hver en kvadratmeter indendørs.  Dette gælder ikke mindst gulvet, som ofte fungerer som små lege & lærings rum, så for at begrænse transporten af sand, jord og anden forurening mest muligt, er sko kun tilladt i børnehavens garderobe. Dette gælder også vuggestuens forældre, som er velkomne til at bære deres sko med ned i vuggestuens garderobe.
I ovenstående periode er det kun dørene fra husets to garderober der benyttes, når man skal ud og ind fra legepladsen. 
For at holde gulvene fri for mest mulig snavs og skidt samt skabe et indbydende lege- og læringsmiljø for jeres barn, beder vi jer om at bakke op om ovenstående.

Her kan du læse om skofrit områdeFeedback

Sidst opdateret

20.11.2023

Ansvarlig redaktør

Hanne Birgitte Hellisen