Spring til indhold

Dagens rytme

Vi lægger vægt på en genkendelig og overskuelig hverdag. Derfor arbejder vi struktureret med faste rutiner, rytmer, turdage og planlagte aktiviteter.

De daglige rutiner

Dagen er delt op på følgende måde

Morgen

Der serveres morgenmad mellem kl. 6.15 og kl. 7.30.

Efter morgenmaden går børnene henholdsvis i børnehaven og i vuggestuen, hvor børnene samles på enkelte stuer, indtil der møder flere medarbejdere ind.

Formiddag

Kl. 9.00 holdes der samling på alle stuer. I vuggestuen serveres et lille måltid bestående af brød og frugt. Det er forskelligt, hvordan stuerne holder samling, men det pædagogiske formål er ens, nemlig at få samlet alle børn og få styr på, hvem der er kommet, og hvem mangler vi, at forberede børnene på hvad der videre skal ske, at synge nogle sange og læse historier, alt sammen med udgangspunkt i det lærerplanstema vi arbejder med. Vi henstiller til ikke at forstyrre under samlingerne.

Planlagte aktiviteter, leg inde eller ude og ture foregår typisk mellem kl. 9.30 og kl. 11.00.

Middag

Kl. 11.00 er det tid til frokost.

Efter frokost er der mulighed for en lille lur til dem, der har brug for det. I børnehaven er går børnene på legepladsen efter frokost.

Eftermiddag

Eftermiddagsmaden indtages kl. 14.00. Vuggestuebørnene spiser som regel inde, mens børnehavebørnene tit og ofte spiser ude.

Dagens aktiviteter og leg fortsætter efter eftermiddagsmaden.

Sidst på eftermiddagen afslutter både børnehavebørnene og vuggestuebørnene dagen sammen. Det er forskelligt, hvor de samles.Feedback

Sidst opdateret

22.08.2023

Ansvarlig redaktør

Hanne Birgitte Hellisen