Spring til indhold

Aflevering og afhentning

Det er vigtigt for alle, at dagen starter godt. Derfor opfordrer vi til, at vi hjælper hinanden.

Vi glæder os til at sige godmorgen, når I kommer

Ankomst

Vi vil meget gerne vide, hvis dit barn har haft en dårlig nat, eller noget andet der kan påvirke barnets dag - husk at gøre det kort.

Dagen starter i henholdsvis børnehave og vuggestue, hvor der er mulighed for at få morgenmad indtil kl. 7.30. Vi lægger vægt på en rolig start på dagen. Husk at hjælpe dit barn med at vaske hænder, når I kommer.

I børnehaven har vi et vindue i fællesrummet som kaldes ”vinkevinduet”. Nogle børn klarer selv at vinke farvel, og andre har lige brug for hjælp fra en voksen. Sig endelig til.

Når barnet kommer, sørger personalet for at tjekke ind i Aula.

Vi vil meget gerne have, at I siger farvel, når barnet bliver hentet. Når barnet bliver hentet, kan vi godt udveksle korte beskeder om dagen, men hvis du har behov for en længere samtale, så lav en aftale med medarbejderne.

Vær opmærksom på at når du henter dit barn, må I gerne lege på legepladsen, men det er dig som forælder, der har ansvaret for dit barn.

Morgensamling

Hver gruppe holder morgensamling cirka kl. 9.00. Vi vil derfor gerne undgå forstyrrelser mellem kl. 9.00-9.30. Under samlingen arbejder vi med børnegruppen, hvilket kræver ro for at opnå fordybelse for alle børn.

Hold øje med ugeplanerne

Vær opmærksom på ugeplanerne, så børnene kan deltage i alle vores ture eller særlige aktiviteter. Det er nemlig ikke sjovt for et barn at komme for sent, når stuen er taget på tur.Feedback

Sidst opdateret

18.03.2024

Ansvarlig redaktør

Hanne Birgitte Hellisen