Spring til indhold

Aflevering og afhentning

Det er vigtigt for alle, at dagen starter godt. Derfor opfordrer vi til, at vi hjælper hinanden.

Husk at sige godmorgen, når I kommer

Aflevering

Fortæl os hvis dit barn har haft en dårlig nat, eller andet der kan være relevant for os at vide.

Vi starter dagen i vores fællesrum, hvor der er mulighed for at få morgenmad indtil kl. 7.30. Hvis dit barn ikke skal have morgenmad, er der mulighed for at lege på en stue i vuggestuen eller sidde i fællesrummet med puslespil, bøger eller andet. Vi lægger vægt på at her er roligt, så vi kan sige godmorgen og starte dagen uden al for megen larm.

Vi har et vindue i fællesrummet som kaldes ”vinkevinduet”. Nogle børn klarer selv at vinke farvel, og andre har lige brug for hjælp fra en voksen. Sig endelig til.

Indtjekning

Vi har iPads til hver stue, hvor børnene tjekkes ind via Børn i Holbæk. Det er personalet der tjekker ind. Det er yderst vigtigt at børnene bliver tjekket ind, da vi ellers ikke har mulighed for at vide, hvor mange børn der er kommet. Det samme er gældende, når barnet bliver hentet. Husk at sige farvel til en voksen. Dels er det god læring for barnet, dels er det en sikkerhed for personalet.

Morgensamling

Børnene skal være kommet inden kl. 9.00, da alle stuer holder morgensamling. Vi ønsker at I respekterer vigtigheden af det vi laver med jeres børn, derfor ønsker vi ikke at blive forstyrret. Ved hver afbrydelse taber vi fokus på børnene, hvilket ikke er hensigtsmæssigt. Hvis I af den ene eller anden grund kommer senere, så giv besked via Intra eller giv besked til institutionen.

Hold øje med ugeplanerne

Hold jer ajour med ugeplanerne, så børnene ikke kommer for sent til ture eller aktiviteter. Hvis I kommer for sent til en planlagt tur, så skal I aflevere jeres barn hos en af de andre grupper.Feedback

Sidst opdateret

22.08.2023

Ansvarlig redaktør

Hanne Birgitte Hellisen