Spring til indhold

Aflevering og afhentning

Det er vigtigt for børnene at blive afleveret og hentet på en god måde. Forældrene og personalet har sammen ansvaret for, at det bliver gjort bedst muligt.

En god dag starter med en god aflevering

Om morgenen skal I tjekke jeres barn ind via Aula, og det gøres ved hjælp af vores infoskærme. Det er også her, I skal huske at tjekke jeres barn ud, når det bliver hentet om eftermiddagen. Personalet hjælper gerne til, hvis I har brug for det. Det er vigtigt, at dette bliver gjort.

Aflevering

Det er vigtigt at børnene får en god aflevering, og nogle gange har vi så travlt med at modtage, at der måske ikke lige er et par ledige hænder med det samme. Så kom i god tid, så afleveringen bliver så rolig og tryg som muligt.  Nogle børn går måske straks i gang med at lege og har ikke så meget brug for at få hjælp til at vinke, og andre har brug for en voksen til at hjælpe. Fælles for dem alle er, at vi gerne vil have kontakt med jer forældre ved både aflevering og afhentning.

Når I afleverer og henter jeres børn, er det vigtigt for børnene, at have jeres opmærksomhed. Det kan være svært for et barn at konkurrere med mobilen om far eller mor, derfor vil vi opfordre til, at mobiltelefonerne bliver i lommen, i de minutter det tager.

Afhentning

Hvis der er andre, der skal hente jeres barn, skal vi orienteres herom. Dette kan gøres mundtligt, men I kan også gå ind på Aula og skrive det til os. Det er også muligt at melde barnet sygt via Aula. Det er nemt for både jer og for os.Feedback

Sidst opdateret

18.03.2024

Ansvarlig redaktør

Hanne Birgitte Hellisen