Spring til indhold
Dagtilbud Holbæk By Til dagtilbudholbaekby.holbaek.dk

Velkommen til Orø Børnehus

Vi er en enhedsinstitution, som organisatorisk hører under skole- og dagtilbudsdistrikt Område Holbæk By.

Om Orø Børnehus

Orø Børnehus er en lille institution, som rummer børn fra nul til fjorten år i vuggestue til og med 6. klasse.

Vi er placeret midt på den smukke ø, Orø, helt traditionelt ved siden af kirken og kroen, og vi forsøger at inddrage naturen og det nære samfund i stort og småt.

Vi har til huse i en gammel skolebygning med kringelkroge, trapper og hyggelige værelser. Det betyder, at vi skaber en hjemlig følelse for børnene med alt hvad det indebærer af tætte relationer og nærvær fordi børn og pædagoger er tæt sammen. 

Flere børn flytter til Orø, og det er vi enormt glade for. Og selvom vi er en lille institution, vil vi gerne sikre, at der er plads til alle, der ønsker at gå i børnehuset. Derfor er der ikke mulighed for fri tilmelding via NemPlads.  Tilmelding sker i stedet via pædagogisk leder Annette Volfing Højager.

Hvis du går med tanker om, at dit barn skal starte i Orø Børnehus, så send en email til Annette (anvoh@holb.dk) og hør mere om mulighederne.

Profil

At være en del af et børnehus på en lille ø, betyder at vi her kender alle børnene, og at de og deres forældre kender hinanden.

Medarbejderne

Det er vigtigt for os, i samarbejde med jer forældre, at kunne skabe en tryg og udviklende hverdag for jeres barn på vores lille ø-institution.

Forældresamarbejde

Vi prioriterer samarbejdet med forældrene højt. Gennem en tæt og gensidig dialog sikrer vi de bedst mulige betingelser for børnene i Orø Børnehus.

Skolesamarbejde

Når børnehus og skole ligger på den samme matrikel, bliver skolestarten ikke så overvældende.

Studerende

Som studerende vil du møde en anderledes institution, hvor skole og børnehus hænger sammen i hverdagen.

Åbningstider

Du kan se vores daglige åbningstider her. Vær opmærksom på, at Holbæk Kommunes fastlagte lukkedage og muligheder for fællespasning.

Børnehusets og skolens historie

En gammel skole og et ungt børnehus. Læs historien om, hvordan den gamle Orø Skole blev til Orø Børnehus.


Feedback

Sidst opdateret

29.09.2020

Ansvarlig redaktør

Heidi Gry Nielsen

Find os