Opstart

Besøg os gerne inden barnet starter i Børnehuset Holbæk Have, så vi kan aftale en plan for, hvordan opstarten skal foregå.

Afsæt tid til opstart

Det er vigtigt for os, at barnet får en så god og tryg start i børnehuset som muligt. Derfor er det også vigtigt, at vi får en snak med de enkelte forældre om barnets ønsker, vaner og behov, lige som vi fortæller om hvordan en dagligdag i børnehuset ser ud, og hvad man skal medbringe.

Vi tilrettelægger selve indkøringen i samarbejde med forældrene efter, hvordan barnet reagerer, og hvilke muligheder den enkelte familie har for at være sammen med barnet i børnehuset den første tid.

Som udgangspunkt er det en god idé at afsætte tid nok, så der er mulighed for, at barnets ophold i børnehuset gradvist forlænges.

Når dit barn skal starte

En måned inden dit barn skal starte, så ring til vuggestuen eller den børnehavegruppe, hvor dit barn skal starte. Ring på tlf. 72 36 71 30 og aftal et besøg med en af de voksne. På besøget aftaler I mere præcist hvordan opstarten skal foregå, varighed og fremmøde de første dage.

Som udgangspunkt anbefaler vi 1-1,5 uge for børn i vuggestue, og 2-5 dage i børnehave alt efter børnenes behov og alder og i dialog med medarbejderne.

Overgangen mellem vores vuggestuegruppe og børnehaven foregår som en løbende overgang i tæt dialog med de voksne på dit barns stue.

Senest opdateret 03-11-2024