Dagens rytme

Vi har en fast dagstruktur, hvor vi vægter udelivet og et inspirerende læringsmiljø igennem hele dagen.
En genkendelig hverdag med faste rutiner giver bedre overskud i hverdagen.

Dagens rutiner

Kl. 6.30 åbner børnehuset i fællesrummet. Det er muligt at spise medbragt morgenmad indtil kl. 7.15.

Kl. 7.50-8 forbereder vi os på at gå i stuer og i grupper. Hvis I kan undgå at aflevere mellem kl. 7.50-8.00, så vil det være en stor hjælp 

Kl. 8.00 fordeler vi os på stuer og i grupper. Kl. 7.50-8.05 vil medarbejderne have et særligt fokus på at skabe en god overgang for børnene, når vi går ud på stuerne/i grupper. Hvis I har mulighed for at aflevere før eller efter dette tidsrum, vil det være en stor hjælp til denne overgang.

Kl. 9.00 er der samling på alle stuer, og der spises formiddagsmad. Da vi vægter nærværet, vil vi ikke forstyrres under samlingen.

Efter samlingerne er der leg, aktiviteter, nærvær og glæde. Det er både planlagte aktiviteter og spontane ideer og ønsker fra børnene.

Kl. 11.00 spiser vi frokost.

Efter frokost bliver de børn, der har brug for det, skiftet og puttet. Øvrige børn går i gang med eftermiddagens aktiviteter både ude og inde. Vi prioriterer at alle børn er ude dagligt, og vi er derfor ofte på legepladsen efter frokost.

Kl. 14.00 bliver der serveret eftermiddagsmad. Sovebørnene bliver tilbudt mad, efterhånden som de vågner.

Fra Kl. 15.30 er vi alle sammen i fællesrummet eller udenfor alt efter årstiden og afslutter dagen som et samlet børnehus.

Kl. 17.00 (kl. 16.30 om fredagen) lukker vi.

Senest opdateret 22-02-2024