Spring til indhold

Skiftetøj

Det er vigtigt, at barnet altid har rent skiftetøj og ekstra fodtøj til al slags vejr i sin garderobe. Husk at holde øje med, om der er, hvad der skal bruges.

Husk skiftetøj, der er tilpasset årstiden

Børnene skal have skiftetøj og fodtøj med hver dag. Tøj og fodtøj skal være egnet til alle slags aktiviteter ude og inde. Dvs. at børnene altid skal have mindst et ekstra sæt tøj med strømper, undertøj, bluse og bukser liggende, så det kan skifte, hvis det bliver nødvendigt.

Derudover skal barnet altid have passende overtøj med. Om vinteren skal der være to par vanter, hue, flyverdragt og regntøj samt støvler og gummistøvler. Vi ser gerne, at man har to styks med af hver, da vi er meget ude.

Om sommeren skal barnet have en solhat og let t-shirt med til værn mod solen. Forældrene skal sørge for, at barnet er smurt med solcreme om morgenen. Vi sørger for at smøre igen ved middagstid.

Husk i foråret og efteråret at have en let jakke eller fleecejakke med, da vinterjakke kan være for varmt og ingen jakke for koldt.

De yngste børn sover i krybber ude eller i krybberummet. Derfor skal børnene have noget varmt og blødt tøj at sove i, der er tilpasset årstiden.

Husk også hjemmesko til indendørs brug. 

Det er forældrenes ansvar at holde orden på børnenes garderober samt sikre sig, at der er ekstra tøj i kassen.

Det er yderst vigtigt, at der står navn i alt.Feedback

Sidst opdateret

01.12.2020

Ansvarlig redaktør

Heidi Gry Nielsen