Spring til indhold

Fødselsdage

Vi vil gerne fejre barnets fødselsdag i Munkevængets Børnegård. Vær opmærksom på vores retningslinjer for private fødselsdage for husets børn.

Fejring af fødselsdage

I Munkevængets Børnegård fejrer vi gerne fødselsdag for fødselsdagsbarnet og den gruppe børn, som barnet er sammen med. Vi opfordrer til at medbringe lidt, men godt. Til de yngste børn er frugt, grønt eller måske en bolle fint. Til de ældre er det også fint med frugt, grønt, et stykke kage eller måske en is. Hvis der er flere børn, der har fødselsdag samtidig, kan man slå sig sammen og måske medbringe noget til frokost. Forældrene er naturligvis velkomne til at deltage. Spørg endelig personalet til råds.

Alle børn får en lille gave af børnehuset, som de andre børn har været med til at lave.

Private fødselsdage

Børnehusets forældreråd har drøftet forskellige problematikker omkring private fødselsdage, og på den baggrund indstilles der til, at private fødselsdage holdes for enten hele gruppen eller eventuelt for alle drengene eller alle pigerne i gruppen. Hvis der holdes en privat fødselsdag for nogle udvalgte børn, kan invitationer til dette ikke uddeles i børnehaven, ligesom at enkelte børn fra en gruppe ikke bør hentes i børnehuset til et privat fødselsdagsarrangement.Feedback

Sidst opdateret

01.12.2020

Ansvarlig redaktør

Heidi Gry Nielsen