Spring til indhold
Dagtilbud Holbæk By Til dagtilbudholbaekby.holbaek.dk

Skolesamarbejde

Eventyrlunden har, ligesom de øvrige børnehuse i distriktet, et formaliseret samarbejde med distriktets skole, Absalonskolen.

Fra børnehus til skole

Vi samarbejder med skolen ud fra de fælles lærerplaner, og personalet fra skolen og institutionen holder en række møder sammen.

De børn, der skal starte i skole, besøger skolen flere gange i løbet af det sidste år inden skolestart. Vi laver forskellige projekter sammen med skolen. F.eks. holder vi et årligt kunstprojekt, som munder ud i en fælles udstilling på skolen.

Kendskab til skolen og dens medarbejdere gør overgangen lettere

Vi gør meget ud af, at børnene kender den skole, de skal starte på. Både skolen som et fysisk sted, men også de personer, der arbejder der. Eventyrlundens børn møder deres kommende klassekammerater på et meget tidligt tidspunkt. Eventyrlunden samarbejder med flere forskellige skoler, men det er samarbejdet med Absalonskolen, vi lægger særlig vægt på.

Vores erfaring siger og viser os, at efter samarbejdet er blevet formaliseret, så er overgangen fra institution til skole ikke så svær for børnene. Derfor det er en del af vores arbejde, vi prioriterer højt.Feedback

Sidst opdateret

14.08.2018

Ansvarlig redaktør

Heidi Gry Nielsen

Som folkeskole er vi tæt på alle

På kampagnesiden "folkeskolen.holbaek.dk" kan du læse om, hvad folkeskolen kan tilbyde dig og dit barn. Se den her.

 

Kom med - helt tæt på - når vi med videoen "Folkeskolen - tæt på dig" præsenterer kultur, bevægelse, faglighed og valgfag direkte fra din lokale folkeskole.

 

Læs også Holbæk Kommunes pressemeddelelse om kampagnen "Folkeskolen - tæt på dig".