Spring til indhold
Dagtilbud Holbæk By Til dagtilbudholbaekby.holbaek.dk

Ferie og sygdom

På Dragebakken holder vi åbent hele sommeren, som en udvidet service til vores forældre.

Ferie

Ferie meddeles i så god tid som muligt via forældreintra (Børn i Holbæk) Vi forventer at alle børn afholder minimum 14 dages sammenhængende sommerferie, og har en eller to andre ferieperioder i løbet af året.
En ferieperiode giver alle børn et fortjent pusterum sammen med deres familie, og det er vores erfaring at børnene udvikler sig meget under og lige efter længere ferieperioder.  

Sygdom

Sygemelding

Sygemelding sker via "Børn i Holbæk" senest kl. 9.00.

Bliver barnet syg mens det er i institution

Hvis barnet får sygdomssymptomer såsom udslæt, feber, kvalme mv. mens barnet er i institutionen, kontakter vi forældrene med det samme, således at barnet kan blive afhentet. Vi undlader at stille diagnoser, så vi udtaler os kun om de symptomer vi umiddelbart kan se eller måle fx ved øretermometer. Hvis vi er i tvivl kontakter vi altid forældrene.

Tilbage på Dragebakken efter endt sygdom

Barnet må komme i daginstitution når barnet kan deltage og gennemføre de planlagte aktiviteter, uden at barnet føler ubehag eller lider overlast, samt er symptomfri.

I spørgsmål hvornår barnet er smittefri, forholder vi os altid til Sundhedsstyrelsens anbefalingerne, da vi ofte oplever modstridende og forskellige anbefalingerne fra lægerne. 

Sundhedsstyrelsens anbefalinger

Børn og medicin

Hvis barnet lider af en kronisk eller langvarig sygdom, giver vi gerne medicin i løbet at dagen. Dette sker dog kun i de beskrevne doser og perioder, udelukkede på baggrund af skriftlig dokumentation fra barnets læge. 

Barnet må ikke møde smertedækket ind fx med Panodil, med mindre det er efter aftale med læge.Feedback

Sidst opdateret

18.09.2017

Ansvarlig redaktør

Trine Pajesø