Spring til indhold
Dagtilbud Holbæk By Til dagtilbudholbaekby.holbaek.dk

Skolesamarbejde

Størstedelen af Dragebakkens børn starter på Holbæk By Skole. Vores samarbejde med skolen er primært formaliseret inden for to områder.

  • Et eller flere faglige forløb, hvis formål er at sikre at skolen får kendskab til børnene og børnene forberedes på at indgå i fællesskabet omkring skolen og det læringsmiljø den har

  • Overlevering/overtagelse af relevante informationer og igangværende forløb omkring børnene, f.eks. arbejde med talepædagog el. lign. Dette samarbejde sker dels på ledelsesplan, men også under fælles møder med forældre, daginstitution og skole, samt evt. andre samarbejdspartnere.

Enkelte af Dragebakkens børn begynder på andre skoler end Holbæk by skole. Dette samarbejde er ikke formaliseret i samme grad, men vi sikre altid, at skolerne får overleveret relevante informationer, og at børnene og deres familie har etableret den nødvendige kontakt med skolen.Feedback

Sidst opdateret

14.08.2018

Ansvarlig redaktør

Trine Pajesø

Som folkeskole er vi tæt på alle

På kampagnesiden "folkeskolen.holbaek.dk" kan du læse om, hvad folkeskolen kan tilbyde dig og dit barn. Se den her.

 

Kom med - helt tæt på - når vi med videoen "Folkeskolen - tæt på dig" præsenterer kultur, bevægelse, faglighed og valgfag direkte fra din lokale folkeskole.

 

Læs også Holbæk Kommunes pressemeddelelse om kampagnen "Folkeskolen - tæt på dig".