Spring til indhold
Dagtilbud Holbæk By Til dagtilbudholbaekby.holbaek.dk

Om os

Børnehuset Sofiehaven åbnede i 2009, og er dermed et af de nyeste børnehuse i Holbæk.

Om Sofiehaven

Sofiehaven ligger i del østlige del af Holbæk tæt på både skov, vand, og by. Børnehuset ligger midt i et nybyggerkvarter med mange pendlerfamilier.

Børnehuset har både en vuggestueafdeling og en børnehaveafdeling med plads til i alt 110 børn. Vuggestuen ligger i stueetagen og børnehaven ligger på 1. sal.

Der ligger to skoler i området. Vi sender primært børn til Andreasskolen og Holbæk By Skole, afdeling Bjergmarken.

Vi er optagede af at følge med udviklingen indenfor det pædagogiske felt. Samtidig forholder vi os kritisk til, hvad der med fordel kan implementeres i vores hverdag og komme netop vores børn og familier til gode.

Profil

I Børnehuset Sofiehaven arbejder vi på at blive et højkvalitetsdagtilbud. Planlagte læringsforløb og plads til børnenes frie leg er nogle af metoderne.

Medarbejderne

Børnenes læring og trivsel er vores kerneopgave, og vi er optagede af at have fokus på begge dele. Børnehuset Sofiehavens ansatte er fordelt mellem de to afdelinger på følgende måde.

Forældresamarbejde

Forældresamarbejdet i Sofiehaven er højt prioriteret. Vi ved, at forældre afleverer det bedste de har til os, når de tager på arbejde eller i skole, og det er altafgørende at de er trygge og i ro og mag kan tage på arbejde og vide, at deres børn har det godt.

Skolesamarbejde

Vi samarbejder med Holbæk By Skoles afd. Bjergmarken og de øvrige skoler i lokalområdet for at gøre overgangen fra børnehave til skole så tryg og smidig som muligt.

Studerende

Sofiehaven har ofte både PA-studerende og studerende fra seminariet. Vi ser det som en naturlig opgave, at være med til at uddanne nye kolleger.

Åbningstider

Her kan du se vores åbningstider og få oplysninger om lukkedage og fællespasning.


Feedback

Sidst opdateret

29.05.2018

Ansvarlig redaktør

Heidi Gry Nielsen

Følg os på Facebook