Spring til indhold
Dagtilbud Holbæk By Til dagtilbudholbaekby.holbaek.dk

Om os

Børnehuset Karensminde byder hjertelig velkommen til et børnevenligt miljø med masser af aktivitets- og udviklingsmuligheder.

Om Karensminde

Børnehuset Karensminde ligger i Distrikt Holbæk By i gåafstand til både parker, fjorden, stadion, fælleden og byens kulturelle tilbud som f.eks. bibliotek, teater, biograf m.m.

Vi har en skøn legeplads og mange muligheder for aktiviteter i nærmiljøet.

Børnehuset bygger på værdier som anerkendelse, selvstændighed, inklusion, ansvarlighed, tryghed og nærvær i samværet mellem både børn, medarbejdere og forældre.

Profil

I vores børnehus har vi fokus på det hele menneske. Her er plads til mangfoldighed og forskellighed, der opleves gennem en hel vifte af aktiviteter, som både opstår ved af følge børnenes egne spor, og ved initiativer som er tilrettelagt af de voksne ud fra læringsmålene.

Medarbejderne

En af vores medarbejdere har sagt det så fint: ”Det er vigtigt for mig, at gøre en forskel i børnenes liv. Det er ikke lige meget, hvem der kommer ind ad døren. Jeg vil børnene noget og vil betyde noget for dem.”

Forældresamarbejde

Det er vigtigt for børnene, som bruger mange timer i børnehuset, at deres forældre også føler sig velkomne. Derfor vægter vi tillid og åbenhed i samarbejdet med forældrene højt.

Skolesamarbejde

I Distrikt Holbæk By er der et tæt samarbejde mellem distriktets to skoler og distriktets børnehuse.

Studerende

Vi har mulighed for at have forskellige studerende og praktikanter i vores hus. Nogle er her kun en uge, f.eks. når vi har praktikanter fra folkeskolen. Andre er her i flere måneder, f.eks. når vi har pædagogstuderende.

Åbningstider

Her kan du finde oplysninger om Karensmindes åbningstider og om lukkedage og fællespasning.

Støtteforeningen Karens Venner

Støtteforeningen, Karens Venner, blev for år tilbage startet af en gruppe forældre, men er siden overtaget af fem medarbejdere.


Feedback

Sidst opdateret

29.05.2018

Ansvarlig redaktør

Heidi Gry Nielsen