Dagtilbud Holbæk By Til dagtilbudholbaekby.holbaek.dk

Velkommen til Bispehøjens Børnegård

Bispehøjens Børnegård er et børnehus for børn i alderen nul til seks år. Vi har tre børnehavegrupper og en vuggestuegruppe. Bispehøjens Børnegård er beliggende i den østlige del af Dagtilbudsdistrikt Holbæk By.

Om Bispehøjens Børnegård

Tæt på skole og dejlige naturområder ligger Bispehøjens Børnegård vel placeret og omgivet af vores dejlige legeplads, som byder på masser af gode muligheder for leg og fordybelse.

Børnehuset er bygget i 1979 i gode materialer og med en indretning, der gør det til et godt sted at udvikles og trives. I 2016 gennemgik huset en større renovering, der blandt andet betyder, at vi har fået nye vinduer med bedre muligheder for udluftning og lys.

 

Profil

Alle børn er forskellige og har brug for at blive mødt der, hvor de er. Vores vision er, at retfærdighed er ikke, at alle får det samme, men at alle får det, de har brug for.

Medarbejderne

Medarbejderne er vores vigtigste ressource i forhold til at skabe det bedst mulige børnehus.

Forældresamarbejdet

Alle voksne omkring barnet har et medansvar for at barnet trives. Forældreinddragelsen skal være naturlig i forhold til læring og trivsel. I skal som forælder opleve, at medarbejdere har fokus på et tæt, smidigt og fleksibelt forældresamarbejde.

Skolesamarbejde

Børnehuset arbejder på at skabe en sammenhæng mellem dagtilbud og skole for at sikre barnet den bedst mulige overgang fra børnehus til skole.

Studerende

Bispehøjens Børnegård tager imod studerende fra både pædagogseminariet og fra PA-uddannelsen.

Åbningstider

Her kan du få overblik over børnehusets åbningstider, de fastlagte lukkedage samt tilbud om fællespasning.


Feedback

Sidst opdateret

15.12.2017

Ansvarlig redaktør

Heidi Gry Nielsen