Spring til indhold
Dagtilbud Holbæk By Til dagtilbudholbaekby.holbaek.dk

Velkommen til Bispehøjens Børnegård

Bispehøjens Børnegård ligger i den østlige del af Holbæk og er et børnehus for børn i alderen nul til seks år. Vi prioriterer leg, fordybelse og hvert enkelt barns individuelle behov.

Om Bispehøjens Børnegård

Bispehøjens Børnegård ligger velplaceret tæt på skole og naturområder og er omgivet af vores dejlige legeplads, som byder på masser af gode muligheder for leg og fordybelse.

Børnehuset er bygget i 1979 i gode materialer og med en indretning, der gør det til et godt sted at udvikles og trives. I 2016 gennemgik huset en større renovering, der blandt andet betyder, at vi nu også har gode muligheder for udluftning og dagslys.

Vi har tre børnehavegrupper og en vuggestuegruppe.

Profil

Alle børn er forskellige og har brug for at blive mødt der, hvor de er. Vores vision er, at retfærdighed ikke er ensbetydende med, at alle får det samme, men at alle får det, de har brug for.

Medarbejderne

Vi er en kompetent gruppe af medarbejdere med forskellige baggrunde og ekspertiser, og vi er optaget af hele tiden at dygtiggøre os.

Forældresamarbejdet

Alle voksne omkring barnet har et medansvar for, at barnet trives. Vi lægger vægt på, at forældreinddragelsen skal være naturlig i forhold til læring og trivsel, og at I forældre oplever et tæt, smidigt og fleksibelt samarbejde med os.

Skolesamarbejdet

Vi arbejder på at skabe en tydelig sammenhæng mellem dagtilbud og skole for at sikre barnet den bedst mulige overgang fra børnehus til skole.

Studerende

Bispehøjens Børnegård tager imod studerende fra både pædagogseminariet og fra PA-uddannelsen.

Åbningstider

Her kan du få overblik over børnehusets åbningstider, de fastlagte lukkedage samt tilbud om fællespasning.


Feedback

Sidst opdateret

29.05.2018

Ansvarlig redaktør

Heidi Gry Nielsen