Spring til indhold

Skiftetøj

Der skal være praktisk og bekvemt skiftetøj i barnets garderobe, så der altid kan skiftes til rent og tørt tøj efter behov.

Skiftetøj er vigtigt

At gå i Søndre Børnehus kan være et beskidt arbejde. Der skal males, leges med sand og mudder, kravles i kroge og meget mere, og i kampens hede bliver hensynet til tøjet ikke altid sat højest på listen, så sørg for, at jeres barn er klædt praktisk og bekvemt på, så han eller hun kan udfolde sig frit, og at der altid er skiftetøj i barnets garderobe.

Vi er ude, uanset om det regner eller solen skinner, så sørg for, at jeres barn har årstidsbestemt overtøj og fodtøj med, så det kan deltage i aktiviteterne med de andre børn.

Det er vigtigt, at der er et ekstra skiftetøj og fodtøj af alle slags i garderoben, og gerne rigeligt med undertøj og strømper.

I børnehaven kan det i perioder være brug for, at barnet har to sæt overtøj og et sæt regntøj, og evt. termotøj til de kolde dage.

Medbring også sutsko.

Husk at skrive navn i tøj, sko og støvler, så det er nemmere at finde, og ikke så let bliver forbyttet. En nem og billig måde er at skrive med en sort permanent tusch.

Snore i hætter og andre steder i tøjet er farligt og forbudt. Af sikkerhedshensyn fjerner vi snorene, hvis de sidder i.Feedback

Sidst opdateret

22.08.2023

Ansvarlig redaktør

Hanne Birgitte Hellisen