Spring til indhold

Aflevering og afhentning

Afleveringen skal være en god start på barnets dag, og afhentningen skal være afslutningen en god dag. Vi samarbejder med forældrene, så aflevering og afhentning sker på en tryg og nærværende måde.

Sammen sikrer vi en god start på dagen

Aflevering

Afleveringen er starten på jeres barns dag. Det er vigtigt, at afleveringen sker på en tryg og nærværende måde, så dagen får en god start.

Når I kommer om morgenen, skal i krydse jeres barn ind på vores Ipads, og skrive hvornår barnet bliver hentet, samt hvem barnet hentes af. Afkrydsningen må kun udfyldes af voksne.

Sig altid goddag til personalet og farvel til barnet.

Af hensyn til børnene og deres deltagelse i dagens program vil vi bede jer om at holde jer orienteret om gruppens opslag. Spontane ture kan forekomme, og det er derfor en god ide at møde ind senest kl. 9.30.

Alle børn skal afleveres på stuerne. Her vinker vi også farvel. Bed om hjælp hvis I eller barnet har brug for os når I går.

I er selvfølgelig altid velkomne til at ringe til os, og høre om hvordan jeres barn har det. Er barnet utrøsteligt vil vi kontakte jer.

Afhentning

Når I henter jeres barn, skal I selvfølgelig altid sige farvel til personalet.

Alt efter hvor meget tid I har når I henter, kan det være en god idé at give plads til, at barnet lige får leget færdig og ryddet op.

Husk at tjekke barnet ud på vores iPad.Feedback

Sidst opdateret

22.08.2023

Ansvarlig redaktør

Hanne Birgitte Hellisen