Spring til indhold

Velkommen til Slotsparkens Børnegård

Vores fokus er, at vi skal gøre det, som skaber mest mulig værdi for børnene i hverdagen.

Om Slotsparkens Børnegård

Slotsparkens Børnegård er et dagstilbud for børn mellem nul og seks år. Det vil sige, at vi tager os af dit barn lige fra vuggestuens bleskift og fingermaling til børnehavens klatring, tegning og samvær med de andre børn, i takt med at barnet bliver mere og mere klar til skolestart.

Profil

Når vi indskriver et barn i Slotsparkens Børnegård, så indskrives der på samme tid en familie. Det udsagn skal forstås i overført betydning, men det er vigtigt, at vi samarbejder med forældrene om barnets trivsel, udvikling og læring.

Medarbejderne

Her kan du se en oversigt over de medarbejdere, som du og dit barn vil møde i Slotsparkens Børnegård.

Forældresamarbejdet

Inddragelsen af- og samarbejdet med forældrene er afgørende for barnets trivsel, læring og udvikling. Åbenhed, ærlighed og gensidig respekt spiller en væsentlig rolle i samarbejdet med forældrene.

Skolesamarbejdet

I Slotsparkens Børnegård samarbejder vi med Absalonskolen om at kvalificere børnene til overgangen fra børnehave til skole.

Studerende

Velkommen til en kommende kollega. Vi tager meget gerne studerende i praktikforløb.

Åbningstider

Få overblik over åbningstider og lukkedage samt mulighederne for fællespasning her.

Årets gang

Med udgangspunkt i vores fælles pædagogiske læreplaner i Distrikt Holbæk By arbejder vi i løbet af året med flere temaer, hvor vores traditioner og højtider også går ind under.


Feedback

Sidst opdateret

22.08.2023

Ansvarlig redaktør

Hanne Birgitte Hellisen

Kig forbi

Hvis du vil besøge Slotsparkens Børnegård og møde personalet, er du velkommen til at kigge forbi. Vi vil med glæde vise dig rundt i vores børnehus, så du kan få et indtryk af os og vores hverdag.

Find os