Spring til indhold

Skolesamarbejde

Eventyrlunden har, ligesom de øvrige børnehuse i distriktet, et formaliseret samarbejde med Absalonskolen.

Fra børnehus til skole

Vi samarbejder med skolen ud fra de fælles lærerplaner, og personalet fra skolen og institutionen holder en række møder sammen.

De børn, der skal starte i skole, besøger skolen flere gange i løbet af det sidste år inden skolestart. Vi laver forskellige projekter sammen med skolen. F.eks. holder vi et årligt kunstprojekt, som munder ud i en fælles udstilling på skolen.

Kendskab til skolen og dens medarbejdere gør overgangen lettere

Vi gør meget ud af, at børnene kender den skole, de skal starte på. Både skolen som et fysisk sted, men også de personer, der arbejder der. Eventyrlundens børn møder deres kommende klassekammerater på et meget tidligt tidspunkt. Eventyrlunden samarbejder med flere forskellige skoler, men det er samarbejdet med Absalonskolen, vi lægger særlig vægt på.

Vores erfaring siger og viser os, at efter samarbejdet er blevet formaliseret, så er overgangen fra institution til skole ikke så svær for børnene. Derfor det er en del af vores arbejde, vi prioriterer højt.



Feedback

Sidst opdateret

12.01.2022

Ansvarlig redaktør

Heidi Gry Nielsen

SFO og klub har plads til alle

På kampagnesiden "folkeskolen.holbaek.dk" kan du læse om, hvad SFO og klub i Holbæk Kommunes fire skoleområder kan tilbyde dig og dit barn.

Se også den 2 min lange video, hvor du kan opleve tryghed, fællesskab, omsorg og en voksen hånd at holde i.

Klik ind på siden her.