Spring til indhold

Om os

Elverhøj er en integreret institution, der ligger i et naturskønt område med masser af muligheder for udfoldelse.

Det er meget væsentligt for os at skabe en hverdag med rammer, som alle børn kan være i og udvikle sig i. Her skal nemlig være plads til alle i Elverhøj. 

Vores institution ligger i lyse, åbne og naturskønne omgivelser lige i udkanten af Holbæk med masser af muligheder for udforskning og leg. Vi benytter ofte lokalområdet til små ture ud af huset, hvor vi fx besøger Sportsbyen, Fælleden, Tveje Merløse Kirke og Absalonskolen. Vi har både ladcykler og "børnebusser", så vi nemt kan komme omkring.

Indenfor er vores børnehus lyst og venligt indrettet. Huset er opdelt i stuerne Alfer, Hobbitter, Tyttebøvser og Rumpenisser for vuggestuebørnene, Trolde og Jætter for de tre-fire-årige børn og Dragerne for de kommende skolebørn. Derudover har vi et motorikrum, som bliver flittigt benyttet af alle på skift. Vi har plads til 54 vuggestuebørn og 90 børnehavebørn. 

Udenfor har vi en stor og spændende legeplads med mange udfordringer for børnene. Legepladsen har et kuperet terræn med gynger, rutchebane, bålhus, sandkasse og kørebane. Derudover har vi både en mindre legeplads med legehuse og hængekøjer samt en boldbane.

Herunder kan du læse vores læreplaner og seneste tilsynsrapport.

Læreplan for Dagtilbud Holbæk By

Læreplansevaluering - Elverhøj

Tilsynsrapport for Elverhøj 2021

 

Åbningstider

Her kan du finde oplysninger om vores åbningstider samt lukkedage og fællespasning.

Årets gang

I Elverhøj har vi forskellige traditioner henover året. Få et overblik over dem her.

Forældresamarbejdet

Vi vægter forældresamarbejdet meget højt, og vi tror på, at vi ved en tæt dialog kan være med til at sikre optimale rammer for det enkelte barn.

Skolesamarbejdet

Samarbejdet med skolerne er vigtigt, så vi sikrer så god en sammenhæng som muligt mellem skole og institution.

Medarbejderne

I Elverhøj prioriterer vi højt, at I som forældre kan føle jer trygge ved, at vi tager ansvaret for børnenes trivsel og udvikling alvorligt.

Studerende

I Elverhøj modtager vi gerne studerende, der som led i deres uddannelse skal i praktik.


Feedback

Sidst opdateret

13.03.2024

Ansvarlig redaktør

Hanne Birgitte Hellisen