Om os

Om Børnehuset Ny Munkevænget

Børnehuset Ny Munkevænget er beliggende i den østlige del af Holbæk.

Vi består af 3 vuggestuegrupper (36 børn) og 3 børnehavegrupper 66 børn). Der er plads til 102 børn i huset, i alderen 6 mdr. – 6 år.

Vi har gode muligheder for at komme ud og opleve naturen på Fælleden og ved Holbæk Fjord, der begge er i gåafstand. Derudover er vi privilegeret med en stor legeplads med masser af frugttræer, buske og hyggelige og hemmelige legekroge.

Institutionen ligger også tæt på bus, så vi kan komme ned i byen og opleve de kulturelle tilbud, der finder sted der, og vi bor lige i baghaven af Bjergmarksskolen, som er den folkeskole, som rigtig mange børn fra Ny Munkevænget starter i. På Bjergmarksskolen leger vi på legeplads, oplever skoleatmosfæren og hilser på gamle kammerater, nye lærere, SFO-personale og større søskende.

Vi bor på Munkevænget, indtil der er bygget et nyt børnehus til os på Stormøllens grund (Stormøllevej 9). Byggeriet forventes færdigt i 2025, hvorefter vi flytter ind i et spritnyt og superlækkert børnehus, som vi selv har været med til at designe, præge og bestemme indretningen af.

Senest opdateret 22-08-2023