Spring til indhold

Om os

Børnehuset Ny Munkevænget er en oase med et dynamisk læringsmiljø beliggende i den østlige del af Holbæk.

Om Børnehuset Ny Munkevænget

Børnehuset Ny Munkevænget består af 3 vuggestuegrupper (36 børn) og 3 børnehavegrupper 66 børn). Der er plads til 102 børn i huset, i alderen 6 mdr. – 6 år.

Vi har gode muligheder for at komme ud og opleve naturen på Fælleden og ved Holbæk Fjord, der begge er i gåafstand. Derudover er vi privilegeret med en stor legeplads med masser af frugttræer, buske og hyggelige og hemmelige legekroge.

Institutionen ligger også tæt på bus, så vi kan komme ned i byen og opleve de kulturelle tilbud, der finder sted der, og vi bor lige i baghaven af Bjergmarksskolen, som er den folkeskole, som rigtig mange børn fra NY Munkevænget starter i. På Bjergmarksskolen leger vi på legeplads, oplever skoleatmosfære og hilser på gamle kammerater, nye lærere, SFO-personale og større søskende.

Vi bor i NY Munkevænget, indtil der er bygget et nyt børnehus til os på Stormøllens grund (Stormøllevej 9). Byggeriet forventes færdigt i efteråret 2024, hvorefter vi flytter ind i et spritnyt og superlækkert børnehus, som vi selv har været med til at designe, præge og bestemme indretningen af.

Profil

I børnehuset Ny Munkevænget tilbydes alle børn en tryg og stabil hverdag med kendte voksne, hvor børnene mødes med anerkendelse, nysgerrighed og omsorg.

Medarbejderne

Vi ønsker at følge den nyeste viden på det pædagogiske område.

Forældresamarbejdet

I Børnehuset Ny Munkevænget er samarbejdet med forældrene helt naturligt, og noget der vægtes højt.

Skolesamarbejdet

Vi samarbejder fortrinsvis med Bjergmarkskolen, men også de andre skoler i lokalområdet, for at skabe en så glidende overgang fra børnehave til skole som muligt.

Studerende

Vi modtager PA-studerende samt andre, der har lyst til at snuse til faget. Kontakt os og få mere at vide.

Åbningstider

Børnehuset Ny Munkevænget har åbent mandag til torsdag fra kl. 6.30 – 17.00 og fredag fra kl. 6.30 – 16.30.


Feedback

Sidst opdateret

22.08.2023

Ansvarlig redaktør

Hanne Birgitte Hellisen