Spring til indhold

Aflevering og afhentning

Vi lægger vægt på, at forældre og personale sammen hjælper barnet til en god start og en god afslutning på dagen. Kontakt personalet, når barnet afleveres og hentes.

Kom i god tid

Vi vægter en god aflevering hver dag, hvorfor det altid er godt at ankomme i god tid, så forældrene har tid til at aflevere barnet på stuen. Husk at forældrene selv skal tjekke barnet ind på Aula og sige ”hej” til en voksen, så vi ved, at barnet er kommet. Husk også at notere afhentningstidspunkt på Aula. På den måde kan personalet bedst planlægge eftermiddagen. Mange børn synes også det er godt at vide, hvornår de bliver hentet. Ligeledes er det vigtigt både at tjekke barnet ud på Aula ved afhentning og sige farvel til en voksen.

Mellem kl. 6.30 og kl. 7.30/8.00 afleveres alle børn i fællesrummet ved køkkenet. Herefter går børn og personale på stuerne.

Kl. 9.00 – kl. 12.00 foregår der pædagogiske aktiviteter på stuerne eller på legepladsen, hvorfor vi opfordrer til, at barnet er afleveret senest kl. 9.00. Kommer I senere, så skriv en SMS eller en note på Aula.Feedback

Sidst opdateret

22.08.2023

Ansvarlig redaktør

Hanne Birgitte Hellisen