Dagtilbud Holbæk By Til dagtilbudholbaekby.holbaek.dk

Sovemuligheder

Der er mulighed for en lur efter behov

Vuggestuebørnene sover i vores krybberum, som ligger på legepladsen.De børn fra vuggestuen der er fyldt to år og de mindste børnehavebørn, som stadig har behov for et hvil, sover til middag inde i sove-rummet.

Der sidder altid en medarbejder hos børnene den første halve time. Er der børn der ikke er faldet i søvn efter en halv time, kommer de med op, når den voksne går ud derfra. Så kommer de på legepladsen sammen med børnehavebørnene.

Størstedelen af vores sovebørn, sover mellem 12.00-14.00. I Sofiehaven har vi besluttet, at vi ikke vækker børnene, men lader dem sove til de selv vågner – uanset alder. Det gør vi, fordi vi ved hvor vigtig børns søvn er for deres udvikling og trivsel. Personalet har stor erfaring her, så vi tilbyder gerne råd og vejledning i forhold til sengetider, hvis der er brug for det.

De yngste/mindste børn i vuggestuen, har deres helt egne soverytmer, som vi selvfølgelig tager hensyn til, så de kan blive puttet når som helst.
Det vurderes i samarbejde med forældrene, hvornår barnet er parat til at undvære sin middagslur.

Størstedelen af vores sovebørn, sover mellem 12.00-14.00. I Sofiehaven har vi besluttet, at vi ikke vækker børnene, men lader dem sove til de selv vågner – uanset alder. Det gør vi, fordi vi ved hvor vigtig børns søvn er for deres udvikling og trivsel. Personalet har stor erfaring her, så vi tilbyder gerne råd og vejledning i forhold til sengetider, hvis der er brug for det.Feedback

Sidst opdateret

21.06.2016

Ansvarlig redaktør

Christian Mayr