Dagtilbud Holbæk By Til dagtilbudholbaekby.holbaek.dk

Fravær ved ferie og sygdom

Af hensyn til planlægning vil vi meget gerne vide besked ved fravær.

I forbindelse med skolernes ferier er det vores erfaring, at mange børn holder fri. For at kunne tilpasse personaleressourcerne vil vi derfor i god tid være opsøgende på forventet fremmøde i disse perioder. Dette gør vi, ved at ophænge lister som I skal krydse af på.

Er jeres barn syg, vil vi meget gerne have, at I ringer og giver os besked om det. Hvis der er tale om smitsomme sygdomme, vil vi hænge opslag op i børnehuset.

Hvis jeres barn bliver sygt i løbet af dagen, vil vi ringe til jer.
Ved sygdom kan barnet først komme tilbage i Sofiehaven, når barnet er rask nok til at følge dagligdagen – og der ikke længere er risiko for at smitte de andre børn.

Medicin

Personalet giver ikke børnene medicin, eksempelvis penicillin, smertestillende eller lignende.
Er der tale om en kronisk sygdom, som kræver at der gives medicin, vil personalet naturligvis give denne medicin. Det er vigtigt, at proceduren omkring medicingivning er nøje beskrevet af læge og at instruktion gives af forældrene.

Lus

Lus er ikke en sygdom, men det er ubehageligt for alle og kræver hurtig behandling. Har jeres barn lus, skal det straks i behandling, og kan først derefter komme tilbage til Sofiehaven.



Feedback

Sidst opdateret

21.06.2016

Ansvarlig redaktør

Christian Mayr