Dagtilbud Holbæk By Til dagtilbudholbaekby.holbaek.dk

Aflevering/Afhentning

Aflevering

Hvis man aflevere inden 8.00 skal barnet afleveres oppe i køkkenet, hvor der er mulighed for morgenmad.

Af hensyn til aktiviteter i grupperne, er det at foretrække at børnene bliver afleveret senest 9.30. vær også opmærksom på opslag omkring ture og aktiviteter der kræver at børnene kommer før 9.30.

Barnet kan vinke farvel ved vores vinkevindue sammen med en voksen, men måske ikke lige netop barnets "ønskevoksen", som kan være optaget af andre børn. Det er så muligt at bede en anden voksen om at hjælpe med at vinke og sige farvel.

Afkrydsningslister

I Vuggestuen er det vigtigt at du skriver på listen, hvornår dit barn er vågnet og hvornår dit barn bliver hentet. Vi skriver hvor længe dit barn har sovet, så du kan følge med i dit barns søvn.

På opslagstavlen ved børnehavens garderobe hænger afkrydsningslister med børnenes navne.

Det er vigtigt, at der skrives på listen hver dag, hvornår dit barn hentes. Det giver os flere muligheder for disponering af tiden om eftermiddagen. Plus afhentningstidspunktet kan være afgørende for om vi skal kontakte jer ved f.eks. sygdom. Samtidig er det vigtigt af hensyn til sikkerhed. Vi oplever også at mange børn spørger hvornår de bliver hentet og om det er mor eller far der kommer.

Afhentning

Vi ser gerne, at du hjælper dit barn med at rydde det op, som barnet leger med både ude og inde. Samtidig er det vigtigt at du streger barnet på listen ved garderoben og siger farvel til en voksen. Få gerne en snak med den voksne om hvordan dagen er gået.Feedback

Sidst opdateret

21.06.2016

Ansvarlig redaktør

Hans Jacobsen